Koncept

Šta je bila inicijalna ideja za ovakav tip restorana?

Ideja o otvaranju restorana razvila se iz lične potrebe vlasnika, koji su na svom primeru osetili šta znači celijakija. Činjenica da ne možete da uđete u pekaru, restoran ili neki poznati lanac brze hrane i pojedete obrok koji ne sadrži gluten, znatno otežava i ograničava svakodnevicu.

Vođeni željom da jednima olakšamo, a drugima približimo ishranu bez glutena, kreirali smo koncept restorana u kojem se služe bezglutenski obroci, koji se pripremaju od namirnica vrhunskog kvaliteta u strogo kontrolisanom okruženju. Kod nas uvek možete da računate na svež, sigurno pripremljen i zdrav obrok za sve one koji su osetljivi na gluten, ali i za prave hedoniste koji vole da uživaju u slasnim zalogajima.

Bezglutenska ishrana ne znači kako morate da se odreknete vaših omiljenih jela. Ako se pripreme od sastojaka koji ne sadrže gluten, svi vaši omiljeni specijaliteti mogu imati iznenađujuće dobar ukus, uz višestruku korist za vaše zdravlje.

Gluten ne podrazumeva odricanje i manje ukusnu hranu, zato već danas probajte i uverite se sami.

Za više informacija o sastavu i poreklu namirnica, raspitajte se kod konobara.

Stalo nam je do vašeg mišljenja i cenićemo svaku informaciju koju ste spremni da podelite sa nama o namirnicama i jelima bez glutena.

 

VAŠ RESTORAN MAŠA

KONTAKT TELEFON

064 6444 396

ADRESA

Ustanička 170, Beograd

KONTAKT TELEFON

064 6444 396

ADRESA

Ustanička 170, Beograd

EMAIL

office@masarestaurant.com

PRATITE NAS